• Home »
  • Uncategorised »
  • Благотворителна инициатива „Бъдители“ с второ гостуване в НПГ по КТС в Правец

Благотворителна инициатива „Бъдители“ с второ гостуване в НПГ по КТС в Правец

Лектори от благотворителна инициатива „Бъдители“ ще гостуват на Професионална гимназия по компютърни системи и технологии в град Правец по покана на директора на училището Трифон Трифонов и Валери Младенов – ученик от 10 клас. Събитието ще се проведе на 12 декември (сряда) от 14:00 часа и е второ гостуване на „Бъдители“ в училището, като предишната покана бе също по покана на ученик от гимназията.

В НПГ по КТС се обучават ученици от цялата страна. Те се подготвят в атмосфера на изобретателност и академично развитие, което допринася и спомага за по-бързата им професионална адаптация. Високо квалифицираните преподаватели – професори, доценти и асистенти от факултета  по Kомпютърни системи и управление на ТУ София осигуряват солидна база от знания в областта на електрониката и  програмирането. В рамките на професионалната подготовка се изучават и дисциплини като микропроцесорна техника, компютърна периферия и мултимедии, компютърни мрежи, компютърна архитектура, компютърна сигурност и други.

Като част от мисията си да даде допълнителна добавена стойност на учениците Професионална гимназия по компютърни системи и технологии в град Правец покани лекторите на благотворителна инициатива „Бъдители“, които ще споделят с учениците личния си опит и ще говорят по специализирани теми. Биляна Панталеева – бизнес обучител и основател на „Бъдители“ ще представи темата „Мисията в живота ми“, Минко Лазаров – съсобственик на ИТ компания ще говори за „Мобилна революция“, а Наталия Кирилова – собственик и изпълнителен директор на компания за дигитален маркетинг ще представи тема „Дигитална революция“.