• Home »
  • ArabelaStyle »
  • Открийте вашата дълготрайна ДНК- модата, любовта и розите

Открийте вашата дълготрайна ДНК- модата, любовта и розите

Много често искаме да запазим за по-дълго време хубавите спомени, подаръците от любими хора или да носим повече от един сезон най-любимата си дреха.

В търсенето на онази ДНК, която ще ни дари с повече време, живот и младост ви представям дизайнерката от Копенхаген Барбара Гонджини и ландшафтен архитект Виолета Генова от “GrandRoses”.

Barbara I Gongini предлагат нов поглед върху скандинавския концептуален стил. Те са характерни със специфичния процес по конструиране на дрехата, като смело залагат на експерименталните кройки. Така модната компания създава един сериозен фон за развитие на съвременното шивачество. Barbara I Gongini поддържа и етичната модата – като използва еко- материали.

Новата колекция на Barbara I Gongini може да откриете в магазина за концептуална мода “PLUS Zero” в София.

Тънката червена линия на днешния  фоторепортаж минава през района на Археологическия музей в центъра на София, защото съм впечатлена от архитектурата на сградата. Преди години тук се е издигала “Буюк джамия”. Днес районът е като музей под открито небе – всичко е запазено недокоснато от времето.

Тук е и мястото да ви представя авторският проект на Виолета Генова, която изненадва със своите луксозни кутии с дълготрайни рози GrandRoses. След световните модни столици най-актуалният подарък, дълготрайните рози е вече и в София и не отстъпва по качество и визия на световните флористични компании.

Разгледайте наситените и различни цветове на розите, ще останете впечатлени от изработката на кутиите, които дават усещането за стил и лукс! Вижте ги на www.grandroses.com

Това са вечните рози, които се отглеждат в специална ферма извън България и се доставят за GrandRoses, за да задържат за повече от 365 дни красивия спомен, любовта или специалното изживяване. Открийте вашата дълготрайна ДНК – модата, любовта и розите!

Стил: Barbara I Gongini от магазин Plus Zero

Дълготрайни рози от GrandRoses

Фотограф: Мартин Момчилов

Очила: Louis Vuitton