• Home »
  • Slider »
  • Предстоят финалните концерти на “Любов и приятелство” в Бургас и Варна

Предстоят финалните концерти на “Любов и приятелство” в Бургас и Варна

Едно от успешните турнета, което обиколи българските градове озаглавено “Любов и приятелство” предстои да има своите финални издания. Те ще бъдат в Бургас на 27-ми август, понеделник и във Варна, ден по-късно 28-ми август, вторник. И двата концерта ще се проведат в Летните театри от 20.00 ч.,съобщиха организаторите от Sense Music.
След като публиката в цялата страна се наслади на шлагерните песни на Йордан МАРКОВ и “ТОНИКА ДОМИНИ” гостите и жителите в двата най-големи морски града предстоят да се заразят с емоциите и доброто настроение от песните включени в концерт-спектакъла. Бургазлий с интерес очакват качването на сцената на Ева Найденова, както и присъствието на Виолета и Краси Гюлмезови и техните общи изпълнения като формация “Тоника Домини”.
По-младата аудитория е нетърпелива да чуе и новите песни на Йордан Марков, който умело съчетава и работи в естрадно -шлагерния стил. “Изключително интересно музикално и светлинно шоу да очаква публиката. Специално за Бургас и Варна ще имаме и изненади, както музикални така и като присъствие”, сподели Йордан Марков, и допълни, че публиката ще чуе и песни от предстоящия нов албум.
Водещ на концертите в Бургас и Варна ще бъде Ники Николов, който е подготвил и изненади за публиката – награди от българския производител на слънчеви очила фирмата KWIAT. В спектакъла участват със свои изпълнения и момичетата от балет DejaVu. Билети за концертите може да закупите на касите на летните театри, както и чрез EVENTIM и Grabo.bg.