• Home »
  • Slider »
  • Пролетни идеи за възстановяване на косата от АРЛЕН.БГ

Пролетни идеи за възстановяване на косата от АРЛЕН.БГ

Независимо колко пъти през последните месеци сменихте цвета на косата си или с какво я третирахте сега е времето да я подхраните. Да и върнете онзи шеметен блясък и сила, които ви карат да се чувствате по-красиви. Ето няколко съвети от специалистите от arlen.bg

Посетете нашия шоурум в София на ул.”Дойран” 28 и се оставете в ръцете на нашите специалисти, за да подстрижат косата ви. Само няколко сантиментра ще и дадат глътка въздух по пътя на нейното възстановяване. Направете нещо добро за нея и тя ще ви се отблагодари, като порастне здрава отново. Спрете да използвате сешоар, да къдрите косата си с маша или да я дърпате докато я решите.


Не използвайте продукти за коса, които съдържат алкохол и временно през периода на възстановяване преминете на ‘чисти’ шампоани. Ние ви препоръчваме реконструиращ шампоан с ензими и протеини Kevin Murphy Repair Me Wash, който съдържа бамбук и копринени аминокиселини. Укрепва косата, нежно почиства замърсяванията, възстановява и реконструира благодарение на протеини добити от суперхрани.

Ако косата ви е изтощена, то тя се нуждае от много грижа, за да се възстанови – два-три пъти пъти в месеца задължително подхранвайте косата си с маска. Специалистите от arlen.bg препоръчват  Kerastase Résistance Force Architecte- заздравява, изглажда и защитава косата. Интензивно възстановява и изгражда косъма отвътре навън.

Препоръчитлно е също така да използвате при всяко измиване и балсам от серията Moroccanoil Moisture Repair Conditioner, който съживява косата деликатно и ефикасно, като възстановява здравината на косъма със силно концентрирана формула, богата на антиоксидантно арганово масло, реструктуриращ кератин и мастни киселини. Придава еластичност, хидратация и укротява непокорната коса.

Когато отмивате балсама, го правете с хладка вода, за да затворите кутикулите на косъма и да направите косата по-гладка. Не мийте косата си ежедневно. Най-добре е да миете косата на 2-3 дни, разбира се това е генерален съвет, но типа коса е важен също.

Ако имате дълга коса,  ние от www.arlen.bg ви препоръчваме да нанасяте висококонцентриран възстановяващ серум “Keune Design Line Hair Beauty” за запечатване на „цъфнали” краища и допълнителен блясък. Серумът е изключително ефективен и значително по плътен.

Пролетта е период за възстановяване на косата – приемайте повече витамини, повишете вашия имунитет- това ще се отрази и на косата ви. Дори  да е станала чуплива и без блясък от зимата, спазвайте съветите на нашите специалисти и използвайте препоръчаните от нас продукти и терапии и ще върнете отново жизнената сила на вашата коса.