• Home »
  • Лукс и мода »
  • Класически дамски аксесоари, обуславящи женския аутфит и моден нюх

Класически дамски аксесоари, обуславящи женския аутфит и моден нюх

 

 

Някои дами се обличат доста обикновено, но същевременно успяват да създадат прекрасни акценти с помощта на някой атрактивен аксесоар. Например при съчетание на бяла риза и черен панталон се получава стилно и изчистено от ексцентризъм облекло, но ако се сложи колан от естествена кожа с някой интересен детайл като цвете, изработено също от естествена кожа, ще се постигне разчупена визия. Понякога аксесоарите вършат чудеса. Те са именно тези вълшебници, които придават на външния вид на дамата повече привлекателност. Разбира се, аксесоарите трябва да бъдат използвани умело и с мярка, защото в противен случай може да се постигне коренно противоположния ефект, а именно кич и безвкусица.

Добре е аксесоарът, който придава повече разчупеност на визията да е един. Например това може да бъде по-голям колан с някакво украшение на него. Друг вариант е да се сложи интересен копринен шал с впечатлителен принт. Важното е аксесоарът, с който се цели да се постигне по-интересен ефект, да бъде един, а не няколко на брой. Например, ако дамата е сложила широк колан на кръста си с кожено цвете за украса и носи кожена чанта също с акцент кожено цвете, то специалните неща в аксесоарите взаимно намаляват своята поотделно забележителна впечатлителност и се получава някаква претрупаност с аксесоари. За добрия стил и вкус е желателно всичко да се създава и съчетава с определена мярка.

Модата е сложно и трудно за реализиране понятие. Това важи не само за дрехите, но и за аксесоарите. Например една чанта от естествена кожа с изчистен дизайн, както и портмоне в същия стил са класически аксесоари, които ще бъдат вечно на мода. Класиката няма как да бъде извън модния подиум. Кожените портмонета и чанти са познати от векове. Те се поддържат лесно и се употребяват за дълъг период от време. Инвестицията за чанта или портфейл от естествена кожа е градивна инвестиция, защото се влагат финансови средства за аксесоар, който ще има приложение десетилетия наред. Тези аксесоари са от първостепенна важност за визията на всяка себеуважаваща се дама. Немислимо е жена да излезе без чанта и портфейл на среща или на работа. Това са първостепенните практични аксесоари, от които има нужда всяка еманципирана дама. Портфейлът и чантата от естествена кожа са класически аксесоари, които обаче са доказателство за моден нюх и отлична предпоставка за създаване на атрактивен аутфит. Всяка бизнес дама, например, е желателно да плаща с портфейл от естествена кожа, за да създава впечатление на преуспяла в сферата, в която работи.

Луксозните аксесоари влияят на подсъзнателно ниво като внушават респект и уважение. Не случайно в миналото царете са носели пръстени с големи по разнери скъпоценни камъни. Това е било предпоставка за материален прогрес, сила и власт. Аналогичен е случая и в съвременността с изделията от естествена кожа. Чантите, коланите, портфейлите, ръкавиците и шапките, изработени не от еко кожа, а от естествена кожа, свидетелстват за материален просперитет.