• Home »
  • Slider »
  • Кои са тенденциите в дамските рокли за сезона?

Кои са тенденциите в дамските рокли за сезона?

Когато дойдат есента и зимата много жени започват да се мръщят, смятайки, че студеното време не предполага към носене на по – стилни и красиви дамски дрехи. Но това съвсем не е така. Само си помислете колко много празници, партита и именни дни предстоят. А това означава едно – за всеки един повод може да блеснем с нещо ново и стилно.

И за да ви помогнем да покажете вкус и стил, сме подбрали за вас най – актуалните тенденции в дамските дрехи, в частност роклите, от Дресмания за този сезон, от които може да се възползвате.

Ако харесвате по – елегантния стил, заложете на рокля класик JCL в черен меланж. Тя е в класическа кройка, подчертаваща елегантните дамски извивки и с дължина под коляното. Дамите с изящни тела могат да си позволят ежедневна рокля по тялото SHK PARIS в черен цвят. Елегантна рокля е от еластична материя, с поло яка и сто много стилно.

Друго наше предложение е стилна зимна рокля Nicole с гол гръб и атрактивно колие. Материята е топла, мека и приятна на допир. Кройката следва извивките на тялото, а гърбът е изключително интересен, завършен със стилно бижу. Дължината е до коляното.

Ако търсите нещо по – игриво, искате да подчертаете момичето в себе си и искате да имате тоалет, подходящ както за офиса, така и за парти, ви предлагаме изключително елегантна рокля Mayadii, композиция от два цвята. Може да изберете между бяла пола – черна блуза, черна пола – бяла блуза или черна пола – червена блуза. Моделът е семпъл и в същото време нежен, с разкроена пола и завършек с нежна дантела в края на полата. Материята е приятна и мека на допир.

За вечерните партита не пропускайте да се сдобиете със стилна рокля Jolio Co с кройка, описваща тялото и обло деколте. Роклята е изработена от плътна, плетена, еластична и непрозрачна материя. Подходяща е както за ежедневието, така и за различни официални поводи.