Мария Шарапова с пръстен от български дизайнер

1

Руската тенисистка Мария Шарапова беше заснета от английските папараци с пръстен на лявата си ръка, дело на българския дизайнер на бижута Искра Георгиева. Новината беше публикувана в английското издание на “Daily mail” заедно със снимки на Шарапова и най-добрия български тенесист Григор Димитров.
Двамата бяха уловени от папараци да се разхождат в Лондон по търговската улица “Dover Street Market”, демонстрирайки много добро настроение.

2

Освен, че “Daily Mail” коментират перфектният външен вид на Мария Шарапова, облечена с моден кожен панталон и жилетка, боти и чанта с животински принт, папараците не пропускат да отбележат и страхотното бижу на ръката на тенесистката. Оказа се, че то е донесено от България, и е дело на българския творец и дизайнер Искра Георгиева.

3

Пръстенът е направен през 2012 година и представлява ръчна изработка от сребро и елементи „Сваровски”.
“Това е пръстен, който направих преди близо три години. Щастлива съм, заради това, че хората оценяват бижутата, които правя по тяхната емоционална, а не материална стойност. Това ми дава стимул, че моето творчество им въздейства независимо дали е картина, бижу или дреха”, коментира собственичката на “Iskra Art Gallery” Искра Георгиева.

Iskra Art Gallery може да откриете в „Paradise center” етаж 1.
Снимки: Iskra Art Gallery, „Dayli Mail”