Планирайте новогодишния купон отрано

И тази година се търкули бързо. Минаха септемврийските празници и не ни остава друго, освен кротко да чакаме коледната фиеста. Дотогава обаче трябва да обмислим добре как ще празнуваме.

Щастието се крие в доброто планиране. Не отлагай хубавите моменти, само защото изоставаш с времето. Е, къде ще си на Нова година? Остават 2 месеца до финала на 2019 и е време да планираме най-дългата и вълнуваща почивка за сезона – зимните празници.

Вкъщи или навън? – вечният въпрос

Къде да прекараме новата година? – този въпрос често ни създава излишно напрежение. Вариантите обикновено са два – да празнуваме вкъщи или да идем навън. Съществува и трети вариант – да се комбинираме с някого, но то е по-скоро подслучай на първия вариант. И сега, как да решим?

Празнуването вкъщи често е свързано с подготовка, пазаруване, готвене, миене на купища чинии. И ако това е почивка и празник, здраве му каже. Спомнете си миналата година, в която решихте да си останете вкъщи за Коледа и Нова година. Какво правихте в почивните дни? Да, чистихте, за да посрещате гости, пазарувахте и готвихте, михте чинии, докато свършат и после пак отначало. Така е, когато решим да празнуваме вкъщи.

От друга страна, изборът за посрещане на новата година навън е някак по-пленителен и вълнуващ. Обличаш си новите дрехи, досущ като Съвременна Пепеляшка притичваш преди Полунощ до мястото, което си избрала за празника. Там има музика, танци, песни, вкусна храна, дори детски кът за малките – нали и те са на празник, трябва да се забавляват. И като удари полунощ, вместо да бягаш след тиквата, можеш спокойно да изпиеш едно шампанско, да се повеселиш с половинката си, да се зарадваш на предстоящото. Без купища чинии, без безброй гости и крясъци на децата, които искат нещо, което не можеш да им дадеш.

Ела в „Монтесито“ за незабравим новогодишен купон!

Подари си един прекрасен празник и отпразнувай Нова година в хотелски комплекс „Монтесито“. Защото както започнеш Новата година, така ще ти върви и след това!

Забавлявай се безспир и посрещни подобаващото предстоящото. Планирай отрано и се отдай на спокойствие и уют. А на 31.12 те чакаме за щур купон!

П.С. И не се притеснявай за децата – и за тях е помислено!