• Home »
  • Slider »
  • Почистване на лицето от ново измерение

Почистване на лицето от ново измерение

Сияйно чиста кожа за нула време с ZEITGARD Cleansing Brush! Иновативната електрическа почистваща четка оптимизира класическото почистване на лицето. Тя отстранява грим и други замърсявания до 10 пъти по-ефективно, без да натоварва кожата допълнително. Специално разработените за LR заоблени влакна на главата на четката остават хигиенично чисти до 3 месеца благодарение на антибактериалното действие на мощната съставка MICROSILVER BG™. Тя действа като защитен щит: намалява бактериите и предотвратява новата им поява.


Иновативната ZEITGARD Cleansing Brush прави революция в класическото почистване на лицето. Тя е по-ефективна от ръчното почистване и е особено нежна към кожата. Взаимодействието на четката и текстурата на почистващия продукт създава фина „мрежа“, която отделя замърсяванията от кожата, свързва се с тях и ги отстранява напълно. По този начин кожата ви е оптимално подготвена за останалите стъпки от грижата за лице, а тенът става по-фин, по-гладък и сияен – нещо, изключително важно и за жените, и за мъжете!

Уникалните влакна на четката на ZEITGARD Cleansing Brush осцилират до 7.000-пъти в минута! Заоблените влакна се плъзгат по кожата на лицето и отстраняват замърсяванията щадящо, но ефективно. За сияйно чиста кожа. Убедете се сами! По-чиста кожа само за 1 минута? Използвайте почистващия продукт ZEITGARD с четката за 20 секунди за всяка зона от лицето (чело+нос, за всяка буза+брадичката). Кожата изглежда по-фина, стимулира се и при редовна употреба може да стане по-стегната!

Подобрен вид на кожата благодарение на почистването в дълбочина. Идеална подготовка за следващите стъпки за грижа. По-гладка кожа чрез масажната функция. Тенът изглежда по-сияен и жизнен. За всеки тип кожа. С по-твърдите влакна, снабдени с технологията MICROSILVER, се постига почистване в дълбочина. Леко пенливият гел със специално пригодена за почистващата програма текстура оставя усещане за свежа кожа.

За чувствителна кожа са подходящи меките влакна на почистващата четка ZEITGARD Soft, също с технологията MICROSILVER. Нежният крем, специално разработен за чувствителната кожа, идеално завършва почистващата програма. Попитайте за специалната промоция на комплекта с гаранция две години на тел: 0887812 200