Форумът “Digital Transformation b2b connect” ни среща с експерти от света на бизнеса

Дигиталната трансформация е многостранен процес, който може да ни донесе ползи за бизнеса в следните ключови направления:

– Потребителско – подобряване на обслужването и създаване на уникално потребителско изживяване;

– Оперативно – оптимизиране на бизнес процесите, повишаване на ефективността на работа и подобряване на процеса на вземане на решения;

– Продуктово – реновиране на продуктите и услугите, създаване на нови такива и въвеждане на иновации;

Неслучайно и проучванията показват, че компаниите, които извървят пътя на дигиталната трансформация, са с 26% по-печеливши, а пазарната им оценка – с 12% по-висока от средното за бранша им.

Как реагира малкият и среден бизнес на изискванията на пазара, какви са стъпките, които трябва да предприеме за дигитализирането си, кои са основните услуги, от които може да се възползва и какви са нагласите на хората са част от въпросите, които ще се дискутират на Digital Transformation B2B connect форум на 29 ноември.

Във фокуса на форума като теми ще разгледаме:

  • Защо е важна за бизнеса дигиталната трансформация, какво точно означава, как може да бъде осъществен този процес и какви са проблемите, свързани с него?
  • Трансформира ли се реално бизнесът или се бори с предразсъдъци

Дигиталната реалност с поглед в бъдещето 2020“– данни, тенденции и анализ, Шакир Ахмедов, член на IAB България

  • Ролята на бизнес модела в дигиталната трансформация “, Нели Вачева, Управител IDC България
  • „B2B интергрирани маркетинг комуникации“- инструменти, стратегии, управление, Наталия Кирилова, Изпълнителен директор, Digital Marketing Group, член на IAB България
  • Дигитални бранд комуникации. Предизвикателства и възможности в постоянно променящата се дигитална среда”, Ангел       Искрев, Digital Creative director, guts & brains DDB
  • „Мобилните приложения в В2В индустрията – нова дигитална „ера“,
  • Тенденции и добри практики в дигитализацията при отделните сектори (банки, retail и др.)

В края на събитието ще се проведат и Практически уъркшопи, модерирани от дигитални експерти от Генадий Воробьов, Netpeak България“ Специфични b2b рекламни стратегии, 2 реални примера + SEO анализи на живо“ и Ангел Искрев, guts & brains DDB.

Форумът е част от поредицата за успешни практики в различни бизнес сектори MySuccess.bg на сп. ENTERPRISE.