Denta Clinic Благоевград отбеляза първата си година със стилно парти!

Една година от създаването на най-добрата дентална клиника в Благоевград отбеляза Д-р Дана Джамбазка и нейния екип. На стилно парти в хотел “Парк Бачиново”-гости, партньори и приятели на Denta Clinic се
събраха, за да отбележат първата, но важна година за клиниката.

Photo-0220

Гостите бяха посрещани от Д-р Джамбазка, основател и водещ специалист в денталната клиника, както и от нейната колежка Д-р Лидия Филипова. “Това е първата, но и важна година за мен, защото успях да стартирам и да структурирам добър и работещ екип, а също така да имам лоялни и доволни пациенти”, сподели в приветствието към гостите Д-р Джамбазка и благодари на нейните родители на колегата си           Д-р Филипова, както и на целия екип на клиниката.

Photo-0064

Близо 50 специални гости уважиха рожденият ден и останаха впечатлени от перфектната организация, завладяващата украса и подбраното меню. Специална фирма от Република Македония се погрижи, както за украсата на ресторанта и на масите, така и за приготвянето на десертите и празничната торта.

Photo-0111

Бизнесмени, популярни личности от сферата на банките и инвестициите бяха сред гостите на партито, а с най-атрактивни пожелания се представиха партньорите на клиниката – популярни дерматоголични специалисти, стоматолози и приятели на Denta Clinic.

Photo-0270
“Подготвям още изненади за нашите пациенти и приятели, още със стартирането на активния сезон от месец септември, сподели Д-р Джамбазка и допълни, че Denta Clinic е единствената, която кани водещи специалисти от сферата на денталната медицина и дерматология, които да работят на място всеки месец за здравето и красотата на пациентите в Благоевград. Много подаръци, цветя и пожелания д-р Джамбазка получи от работещите от създадения центъра за красота към клиниката.

Photo-0236

“Мисията ни е да правим прекрасни усмивки и  пациентите ни да изглеждат още по-добре, подмладени и красиви”, сподели още Д-р Джамбазка. За празничното настроение се погрижиха фолклорна формация “Луди, млади”, както и дуо “Моменти” с вокалист Христина Палева и Боби Янев – музикант и диригент на Биг Бенд Благоевград.

Photo-0417

Водещ на вечерта беше Ники Николов, който създаде празнично настроение. Той представи и родителите на Д-р Джамбазка и на Д-р Филипова, както и успя да събере пожелания от присъстващите за първия рожден ден на клиниката.

Photo-0336

Denta Clinic е иновативна дентална клиника, която дава персонано отношение към всеки пациент и работи с най-новите методи не само за района на Благоевград, но и за територията на България. Д-р Дана Джамбазка е с близо 10-годишен опит в стоматологията. За нея стоматологията е призвание и възможност да помага на хората. „Важно е да накараш пациента да забрави къде се намира. Това е и философията на Дента клиник.”

Photo-0250

Д-р Джамбазка е специализирала в областта на естетичната стоматология, възстановителната дентална медицина и ендодонтията. Има завършен курс по естетична стоматология при д-р Мауро Фрадеани (Италия), както и курсове по възстановителна дентална медицина при д-р Дидие Диечи (Швейцария) и д-р Сергей Радлински (Украйна).

Photo-0025

В годините на утвърждаване на практиката си, д-р Джамбазка е преминала
обучение и по невидима ортодонтия (Orthocaps) при проф. Кхан (Англия), както и по лазерна дентална медицина при д-р Хаман (Германия).
Текст: Ники Николов www.innomedia.bg / Фотограф: Борислав Данчов / Denta Clinic www.dentaclinic.bg