• Home »
  • Новини »
  • MMA бойци развяха победоносно българския флаг в Англия

MMA бойци развяха победоносно българския флаг в Англия

IskrenIvanov3

В началото на месеца български бойци отново участваха в една от най-силните вериги по ММА в Европа UCMMA и нейното 43-то издание. Тя се проведе в легендарната зала Troxy в Лондон. Там пред 4000 зрители Искрен Иванов и Веселин Иванов – Лудия победоносно развяха българския флаг.

Веригата UCMMA е собственост на един от най-известните шоумени в този бранш Dave O’Donell, който е сред първите и най-големи промоутъри в историята на този бизнес. Именно той е един от хората, положили основите на ММА бизнеса още при неговото зараждане в Лас Вегас.

За излизането на Искрен и Веско от Combat Promotion бяха подготвили поредната си изненада. Публиката беше вдигната на крака от еуфория при вида на пищните български момичета, които взривиха залата със своя twerk танц. Не случайно Георги Анадолов се беше спрял за това на едни от най-добрите танцьорки в България Мимс Бонева и Антония Димитрова. Те постигнаха нещо повече, единодушно програмата по излизането на нашите момчета беше обявена за една от най-добрите в Световния ММА шоубизнес.

След тях на нашите момчета не им остана нищо друго освен да затвърдят превъзходството на българите не само в танците и сексапила, а и в бойните спортове. Искрен Иванов приключи своята среща в рамките само на една минута, заключвайки  своя противник Ovidiu Raducanu от Румъния.

В другата среща Веселин Иванов – Лудия сътвори едно невероятно шоу срещу тежкия си противник от Англия Salih Kulucan. Двубоя продължи в три рунда, като Веско контролираше играта през цялото време и не остави никакъв шанс на своя противник.

С това свое участие нашите бойци обраха тотално овациите на многохилядната публика.

Участието на българските бойци става възможно благодарение грандиозния проект, започнат от Георги Анадолов, собственик на Combat Promotion. Целта на този проект е да се даде възможност на българските бойци да стигнат до големите подиуми в Европа. За целта се създават условия за подготовка, израстване и правилен мениджмънт в тяхното развитие. След като само за по-малко от година той вече успя да изгради и издигне няколко шампиони на Британия и Европа по Санда и Самбо, а в лицето на Веселин Иванов “Лудия” – Световен Шампион по Санда, заедно със своя екип не спират да жънат успехи на всички подиуми в Великобритания.

Участието на нашите момчета винаги е съпроводено от много силна и пищна хореография. Винаги участват силни български мотиви, като и самия химн е създаден специално за тимът, пълен с български дух и съдържание. Винаги има силна подкрепа от български фенове, които стават свидетели на невероятно шоу. Като излизането на нашите бойци пред многохилядна публика под съпровода на гайдар, момичета с български носии или Веселин Иванов облечен в тракийски доспехи на гладиатор.

С нетърпение ще очакваме следващото участие на български бойци на 12-ти юни, което отново ще се състои в легендарната арена в Troxy, Лондон, но този път във веригата WCMMA и нейното 20-то издание. Там Христо Христов, който в миналото издание стана шампион на веригата в попу-тежка категория на К1, сега ще трябва да защитава своя колан срещу Lukas Lileikis от Литва. Участие ще вземат още няколко български бойци, които ще премерят своите сили в клетката срещу едни от най-добрите бойци в Европа. Това участие отново става възможно благодарение на Георги Анадолов в лицето на Combat Promotion. Очакваме да разберем какви изненади са ни подготвили отново при излизането на бойците!

Билети могат да се закупят от сайта http://getaticket.eu/. От Combat Promotion са подготвили подарък за всички свои фенове, като с всеки закупен билет ще изпратят и рекламна тениска от промоционалната им серия, изготвена от техния генерален спонсор Lupus Sport, една от водещите марки за изготвяне на спортни облекла.

За подготовка на българските ни бойци от Combat Promotion организират поредния си лагер от 15ти май. Той ще се проведе в Габрово, с продължителност една седмица. В него ще вземат участие всички бойци на тимът. Лагера също така ще е отворен за всички К1 и ММА бойци, които искат да се подготвят редом до едни от най-добрите бойци в България. В него може да се включи всеки един, който иска да се запознае с това как тренират момчетата, представящи България в международните турнири, следвайки професионалната програма изготвена на световно ниво и прилагана от треньорите избрани от Combat Promotion. Бройката е ограничена, като има изготвен пакет включващ спане, храна и тренировъчния процес. Желаещите нека да се свържат директно с главния треньор на щаба, Даниел Илиев на телефон 0897664760.